logo fungi5
Σύνδεση Εγγραφή

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

offer select bonus

  • slider_pic_01c.jpg
  • slider_pic_01d.jpg
  • slider_pic_02b.jpg
  • slider_pic_03b.jpg
  • slider_pic_04b.jpg
  • slider_pic_05.jpg
  • slider_pic_07.jpg
  • slider_pic_07b.jpg
  • slider_pic_08.jpg
  • slider_pic_09.jpg
  • slider_pic_10.jpg
  • slider_pic_11.jpg
Η φιλοσοφία μας

Διανύουμε μια εποχή που ο κόσμος αναζητά νέες εμπειρίες και γεύσεις και εμείς από την πλευρά μας προσφέρουμε υπηρεσίες που στηρίζουν την αειφόρο ανάπτυξη και τον ήπιο τουρισμό 12 μήνες τον χρόνο. Με 40 χρόνια εμπειρίας εξασφαλίζουμε αξέχαστες μανιταροεξορμήσεις και τρουφοκυνήγια σε συνδυασμό με την υψηλή γαστρονομία που προσφέρει απλόχερα η μητέρα φύση μέσω της τροφοσυλλογής.
Οι άνθρωποι κυρίως στις αστικές περιοχές έχουν ανάγκη από στιγμές χαλάρωσης και γευσιγνωσίας. Η εξειδικευμένη ομάδα του Νεκτάριου Φιλιππόπουλου ιδρυτή της FungiHellas, προσφέρει ταξίδια σε δάση και λίμνες με αγνώριστους βιότοπους για περισσότερους. Τα σεμινάρια για την τροφοσυλλογή ξεκινάνε με οδηγίες συλλογής, ταυτοποίησης και πάντα με τους απαραίτητους κανόνες ασφαλείας τους οποίους εξηγούμε στους συμμετέχοντες. Πρέπει να κατανοήσουμε ότι η φύση μας προσφέρει ότι χρειαζόμαστε για να επιβιώσουμε αρκεί να το κάνουμε με ήθος και μέτρο.
Στην FungiHellas στηρίζουμε την φύση και την υγιεινή διατροφή μέσω της αρχαίας μεθόδου της τροφοσυλλογής. Στο κατάστημά μας θα βρείτε άγρια μανιτάρια από όλες τις μεριές της Ελλάδας, σπάνιες τρούφες και προϊόντα πολυτελείας με τρούφα και αποξηραμένα μανιτάρια έως άγρια χόρτα και εργαλεία για τροφοσυλλογή.

Τρίμμα αυγοτάραχο Τρικαλινός

Εκτύπωση
Τιμή πώλησης 12,00 €
Τιμή / λ.:
Περιγραφή

Αφυδατωμένο, τριμμένο αυγοτάραχο. Φυσικό προϊόν χωρίς συντηρητικά, με διατροφική αξία κι ευχάριστη μακρότατη επίγευση. Το Trikalinos Αυγοτάραχο Τρίμμα παράγεται αποκλειστικά από αυγά κεφάλου, τα οποία αναγνωρίζονται ως η καλύτερη α΄ύλη για την παραγωγή αυγοτάραχου.

Χρησιμοποιήστε το σαν «αλατοπίπερο» (μόνο μια πρέζα) πριν το σερβίρισμα: ενισχύει το άρωμα του βραστού και ψητού ψαριού και το μετατρέπει σε ένα πιάτο επάξιο των αστέρων Michelin. Ακόμη κι ένα απλό ριζότο θαλασσινών ή λαχανικών απογειώνεται, τόσο στη γεύση, όσο και στην παρουσίασή του με το Trikalinos Αυγοτάραχο Τρίμμα.